Bodybuilding en powerlifting

Elk van deze sporten vereist een specifieke installatie. In de meeste fitness centra is er geen ruimte voor deze toestellen voorzien zodat de sporter moeilijk een locatie vond om zijn sport te beoefenen. Wij bieden deze infrastructuur wel aan en zijn ervan overtuigd dat wij onze passie voor deze sporttak kunnen overdragen naar een breder publiek, want deze toestellen zijn uiteraard niet enkel geschikt voor deze sporttak, maar kunnen ook een nieuwe leuke manier van trainen voorstellen.

Bodybuilding

Bodybuilding betekent letterlijk “het opbouwen van het lichaam”. Hiervoor gaat een bodybuilder zijn spiermassa verhogen om zo zijn visie, van het ideale lichaam, te voltooien. Dit vergt een intelligente aanpak met heel veel discipline qua training, dieet en aanpassing in levensstijl, alles in functie van zijn hobby.

Bodybuilding wordt ook gezien als een kunstvorm, want het gaat niet enkel om het creëren van een esthetisch mooi lichaam, maar ook het leren presenteren ervan tijdens het poseren. Dit wil niet zeggen dat elke bodybuilder de ambitie of droom heeft om het podium op te stappen. Bij Strength House geven wij zowel voor de lucratieve bodybuilder coaching op vlak van supplementen, dieet en training als de competitieve bodybuilder die hiernaast nog poseerlessen aangeboden krijgt.

Bij Strength House bieden wij u een fantastisch aanbod aan krachttoestellen aan, waaronder enkele blikvangers zoals: pullover machine, belt squat, primefitnessusa plate loaded serie en nog veel meer!

Powerlifting

Powerlifting omvat 3 oefeningen, namelijk de bench press, de squat en de deadlift. De atleten worden hiervoor onderverdeeld in gewichtsklassen. Het doel is zo’n hoog mogelijk totaal van deze 3 oefeningen te behalen, binnen uw gewichtsklasse. Strength House biedt de infrastructuur om hierin progressie te maken door een aanbod van talloze barbells met verschillende specificaties, kettingen, bands, specifieke toestellen enzovoort. Indien gewenst kunnen we u begeleiden met aangepast dieet- en trainingsschema om uw prestaties te verbeteren.